به صرف مسیحی شدن، در ‘فنلاند’ به عنوان پناهنده پذیرفته نخواهید شد

image_pdfimage_print

مسئولان کمپ پناهجویی «اسپو» در کشور فنلاند برگه هایی را بین پناهجویان در این کمپ توزیع کرده اند، با این مضمون که تغییر دین و روی آوردن پناهجویان به مسیحیت الزامن به پذیرش درخواست پناهندگی آنان منجر نمیشود.

به گزارش«محبت نیوز» در طی یکسال گذشته خبرها حکایت از آن دارند که کشورهای اروپایی در حال تغییر دادن سیاست‌های خود در قبال پناهجویان و دشوار کردن هر چه بیشتر شرایط قبولی برای پناهجویان هستند. با توجه به شرایط موجود ایرانیانی که گرایش یا ایمان خود به مسیحیت را دلیل پناهندگی عنوان می‌کنند و آن را “کیس مسیحیت” می‌نامند باید بدانند که صِرف “مسیحی شدن” به خودی خود و به طور اتوماتیک منجر به قبولی درخواست پناهندگی آنان نخواهد شد.

سوئد و فنلاند از آن دست کشورهایی هستند که گفته اند تصمیم دارند چندین هزار پناهجو را از کشورهایشان اخراج کنند و بر این نکته تاکید دارند که این تصمیم آنان با قوانین موجود و مورد نظر دادگاه اروپایی حقوق بشر مطابقت دارد.

همچنین گفتنی است قانون گذاران فنلاند برای ممانعت از ورود مهاجران غیرقانونی، دست دولت این کشور را برای کنترل‌های مرزی در نواحی شنگن باز گذاشته و پلیس می‌تواند در جاده‌های داخلی بدون دلیل و تنها برای کنترل کردن مدارک اقامتی، اتومبیل‌ها را متوقف کند.

حالا وبلاگ اطلاع رسانی پناهندگان و مهاجران با انتشار عکسی نوشته است که مسئولان کمپ پناهجویی «اسپو» در کشور فنلاند برگه هایی را بین پناهجویان در این کمپ توزیع کرده اند، با این مضمون که تغییر دین و روی آوردن پناهجویان به مسیحیت الزامن به پذیرش درخواست پناهندگی آنان منجر نمیشود.

این مساله بعد از آن اتفاق افتاده است که عده زیادی از پناهجویان ایرانی و افغان در کشورهای اروپایی و بخصوص کشورهای اسکاندیناوی، بعد از آنکه درخواست پناهندگی آنان مورد قبول واقع نگردید، برای قانع نمودن مسئولان مربوطه به این امر که در صورت بازگشت به کشورشان جانشان در خطر خواهد بود به تغییر دین روی آورند، به این امید که از دیپورت آنان به کشورهای مبدا مهاجرت جلوگیری شود که این امر حساسیتهای هر چه بیشتر این کشورها در قبال “کیس های مسیحی” را در پی داشته است.

شایان ذکر است اداره امور مهاجرت و پناهندگی و دادگاه‌ها (در مواردی که پرونده به دادگاه کشیده شود) در کشورهای اروپایی تنها در شرایط خاصی با اعطای پناهندگی به دلایل مذهبی موافقت می‌کنند و به صرف حضور در کلیساها و اقدام به تهیه عکس در این اماکن و قرار دادن در شبکه های اجتماعی و یا در دست داشتن برگه تعمید یا انتشار عکسهای غسل تعمید و … نمی توان امید به قبولی در مصاحبه ها داشت و باید دانست پس از موج گسترده ورود پناهجویان به کشورهای اروپایی در سال ۲۰۱۵، اکنون شرایط اعطای پناهندگی به پناهجویان و بخصوص کیس هایی که با عنوان “کیس مذهبی” معرفی می شوند با دشواری های بسیار روبروست.

اشتراک گذاری :

About منبع : محبت نیوز

View all posts by منبع : محبت نیوز →

دیدگاهتان را بنویسید