به درخواست جامعهی ارامنه ایران، دیداری با نمایندگان و مسوولان کمیته امداد برگزار شده تا در آن مطالبات ارامنه مطرح شود.
به گزارش «محبت نیوز» به طور طبیعی وقتی میدان عمل برای مشارکت نمایندگان اقلیتهای دینی و قومی وجود نداشته باشند، آنها نه تنها در تصمیمسازیها و برنامه ریزی در نظر گرفته نمیشوند بلکه دستشان از آنچه حق طبیعی آنهاست هم کوتاه میشود.
پایگاه خبری شورای خلیفهگری ارامنه تهران خبر داد که روز سهشنبه ۲۳ آبان هیات کمک به مستمندان ارامنه با نمایندگان کمیته امداد دیدار کردند.
این دیدار با درخواست نمایندگان ارامنه و در ساختمان شورای خلیفهگری برگزار شد.
در این نشست حمیدرضا الهی، معاون کل مددکاران کمیته امداد حضور داشت و «سروژ ماتوسیان» نماینده خلیفهگری، «موشیخ زادوریان» رییس هیات، «هرایر آبدالیان» نایب رییس هیات و «آلیس دیلانچیان» و «مائیس میناسیان» نیز به عنوان نمایندگان هیات کمک به مستمندان ارامنه در جلسه حضور داشتند.
اما آنچه هیات ارامنه به عنوان مطالبات مستمندان جامعه ارمنی از کمیته امداد تقاضا کردند عمق تبعیض علیه آنها بود.
در خواستهای اعضای هیات شامل این موارد بود:
– دریافت کارت درمان برای مستمندان
– اسکان موقت مستمندان
– کمک به افراد مبتلا به بیماریهای خاص
– کمک به خانواده معتادین وهمچنین کمک به ترک فرد مبتلا
– کمکهای نقدی به مناسبت اعیاد
– کمک هزینه تهیه جهیزیه
– ارائه وام اشتغالزایی تا سقف ۲۰ میلیون تومان
– ارائه وام قرض الحسنه ۲ الی ۵ میلیون تومان
– کمک به افراد از کار افتاده
اینها یعنی کمیته امداد تاکنون در این مورد خدماتی به جامعه ارامنه ارائه نداده است. کارت درمان برای مستمندان و کمک به افرادی که بیماریهای خاص دارند یا دریافت وام از کار افتادگی پیش و پا افتادهترین مسائلی است که مستمندان با آن سر و کار دارند.
باید پرسید چرا این مطالبات تاکنون مطرح نشده بود و اگر شده چرا در پیگیری آن کوتاهی شده است؟ و کم کاری از جانب شورای خلیفهگری بوده یا کمیته امداد؟
در پایان این جلسه اعضای هیات تقاضا کردند که نمایندهای از آنها به صورت رسمی در کمیته امداد شناخته شود و در مقابل نماینده کمیته امداد تنها قول مساعد داد که تمام مسائل مطرح شده و درخواستها را در کمیته امداد منعکس کند و پاسخگو باشند.
این جلسه در حالی برگزار شد که ۲۳ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ رهبران و مسوولان جامعهی ارامنهی ایران مطالباتی در مورد ناکافی بودن بودجه ارامنه و موانع و تبعیضهای پیشروی آنها برای ایفای نقش در مدیریت کشور مطرح شد، اما بلاتکلیف مانده است.
این نشست چند روز پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری به دعوت “کارن خانلری” نماینده ارامنه تهران و شمال با حضور فعالان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و مدیران نشریات ارامنه برگزار شد و هدف از آن بررسی مفاد پیش نویس «انتظارات و خواسته های جامعه ارامنه ایران از رئیس جمهور آینده» بود که به هیچ جا نرسید.