منابع آگاه به محبت نیوز گزارش دادهاند که «یوناتن بت کلیا» از نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی پیش از انقلاب از اعضاء ستاد “سازمان پیشاهنگی ایران” بوده است.محمدرضا شاه پهلوی ریاست عالی پیشاهنگی ایران را بر عهده داشت.
در حکومتی که تا گلو در باتلاق فساد فرو رفته و مردمانش گرفتار استبداد مذهبی سیاهترین نوع استبداد هستند برای ورود به دایرهی قدرت یا باید از جنس همان حکومت بود و یا رخت تزویر بر تن کرد و نقاب ریا بر صورت زد تا بلکه راهی برای تامین منافع فراهم شود و ارتزاق به کیفیتی مناسبت مقدور شود.
از سالهای دور تا امروز کم نبودند مقامهای ارشد نظام جمهوری اسلامی که برای ورود به حلقه قدرت دست به هر کاری زدند و حضور در این معرکه آنقدر برای آنان شیرین بود که تن به هر رذالت و فضاحتی دادند.
شاید یکی از مشهورترین آنها روحانی معروف آیت الله “احمد علمالهدی” نمانیده ولی فقیه در خراسان رضوی باشد که اظهار نظرهای او در خطبههای نماز جمعه مشهد و یا مصاحبههایش با رسانهها چنان چهره ایی از وی ساخته که سوژه خاص و عام شده است.
عموم مردم او را شناختهاند که اگر رویدادی بر خلاف نظرات متعصبانه و متحجر او باشد بر آن خط بطلان میکشد و از نفوذی که در خراسان دارد برای صاف کردن و شستن و بردن هر آنچه نمیپسندد بهره میگیرد اما زیر سایه گردش آزاد اطلاعات در شبکههای اجتماعی در روزهای اخیر فیلم ی از او منتشر شده مربوط به یکی از سخنرانیهایش پیش از انقلاب اسلامی که نشان میدهد وی با همان تب و تاب که در حمد و ثنای “علی خامنه ای” نطق میکند آن روزگار در وصف حکومت پهلوی و شاه ایران چنین میکرده است.
اما آفت تزویر به مجلس شورای اسلامی هم رسیده است. منابع آگاه به «محبت نیوز» گزارش دادهاند که «یوناتن بت کلیا» از نمایندگان اقلیت فعلی مجلس شورای اسلامی پیش از انقلاب عضو سازمان پیشاهنگی ایران بوده است و سند این ادعا عکسی از او درکنار همدورهای ها و اعضا در سازمان پیشاهنگی است و “شاهزاده رضا پهلوی” هم در بین آنها حضور دارد.
یک منبع آگاه که این تصویر را در اختیار “محبت نیوز” قرار داده گفته است: ” وی پس از عضویت در سازمان پیشاهنگی تلاش زیادی کرد تا به خاندان سلطنتی نزدیک شود و در چند گردهمایی که “شهبانو فرح دیبا” حضور داشت او نیز حضور داشته است. این منبع آگاه همچنین افزود تصاویری موجود است که یوناتن بت کلیا در حال دست بوسی فرح پهلوی است. لازم به ذکر است محمدرضا شاه پهلوی ریاست عالی پیشاهنگی ایران را بر عهده داشت.
-
یوناتن بت کلیا نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی
بتکلیا چند سالی به عنوان مخبر با دستگاههای امنیتی در ارتباط بود وی اوایل انقلاب توانست با ارتباطاتی که داشت مغازه نوارفروشی به نام انتشارات «ایلونا» که برگرفته از نام دختر بزرگ وی است دایر کند. او در ظاهر نوار و کتابهای آشوری توزیع میکرد اما همزمان با وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی نیز همکاری نزدیک داشت. او زیر سایهی همین خوش خدمتیها ابتدا رییس انجمن آشوریان و سپس نماینده (دایمی) آشوریان در مجلس شورای اسلامی شد.
حواشی مربوط به احوالات شخصی بتکلیا نماینده آشوری مجلس که در مصاحبههای خود بارها ادعا کرده «ایران بهشت اقلیتهای مذهبی است» و «اقلیتهای ایران بیشترین آزادی را در دنیا دارند» و همواره خود را از مخلصان و چاکران “علی خامنه ای” و نظام مقدس جمهوری اسلامی نشان میدهد به این ماجرا محدود نمیشود و بر اساس گزارشات رسیده از سوی نزدیکان وی به «محبت نیوز»؛ یوناتن بت کلیا در دهه ی شصت خورشیدی با خانوادهی خود برای فرار از ظلم و استبداد جمهوری اسلامی که بر مسیحیان ایران صورت میگرفت از ایران خارج شده و به عنوان پناهجو در یکی از کشورهای اروپایی ( یونان) اعلام پناهندگی کرده اما با واسطه وزارت اطلاعات وقت، وی به ایران برگشت و در دستگاه مشغول به کار شده است. اما خانواده وی همسر و دخترانش با کیس مسیحیت از طریق کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل( یو – ان) با این عنوان که مسیحیان بعد از انقلاب در نظام جمهوری اسلامی در جفا و زیر ستم قرار دارند به آمریکا پناهنده شدند و در حال حاضر نیز در آمریکا بسر می برند.
فرزندان این نماینده آشوری مجلس در آمریکا زندگی میکنند و همانجا ازدواج کردهاند و ساکناند اما هیچ گاه نگفته چرا اگر ایران را بهشت اقلیتها میداند آنها را برای زندگی به ایران فرا نمیخواند.
او در حالی زیر سایه حمایتهای نهادهای اطلاعاتی برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی تایید صلاحیت شد و می شود که فردی مثل“سپنتا نیکنام” با سابقه و کارنامه خوب فقط به خاطر کوتهبینیهای شورای نگهیان و “احمد جنتی” به دلیل آنکه زرتشتی بود از شورای شهر یزد برکنار شد اما عجیب آن است که فردی مثل “یوناتن بتکلیا” با آن سابقه میتواند در مجلس شورای اسلامی باشد و از منافذ و فیلترهای اطلاعاتی عبور کند!
نقل است به سناتور آمریکایی «ادوارد اِوِرت هیل» (۱۸۶۵-۱۷۹۴) که چند سالی روحانی و کشیش کلیسای بوستون نیز بود میپرسند: “دکتر هیل، آیا برای سناتورها هم دعا میکنید؟ و او به کنایه پاسخ میدهد با این سناتورها که میبینم، برای مملکت دعا میکنم.”