در کتاب مکاشفه، یوحنا نوشت که وقایع زمان های آخر و بازگشت مسیح به زودی رخ می دهد ( فصل ۱ آیه ۱، فصل ۲۲ آیه ۲۰). مقصود او از “به زودی” چیست؟
یک. باید بدانیم رویایی که یوحنا مشاهده کرد مطابق زمان بندی بشر نبود. این رویا از دیدگاه خداوند و فرشتگان بیان شده است. زمان بندی خداوند کاملا متفاوت از بشر است (مزمور ۹۰ آیه ۴، دوم پطرس فصل ۳ آیه ۸). برای مثال، فصل های اول و دوم کتاب پیدایش (آفرینش عالم هستی و انسان) با زمان بندی انسان شرح داده نشده است. فصل دوم در روز/دوران ششم می گذرد!
بنابراین کاربرد کلمه “به زودی” به معنای چند سال بعد از نگارش کتاب مکاشفه نیست. خداوند محدود به زمان نیست و زمان بندی بشر در نزد او، سرعت و شتاب زیادی دارد. از دیدگاه خدا، یوحنا در نزدیکی رویدادهای زمان آخر قرار داشت، در حالی که برای زمان بندی بشر، دوران طولانی محسوب می شود.
دو. بازگشت مسیح نیز می تواند به عمر کوتاه انسان اشاره داشته باشد. ایماندار مسیحی بعد از ترک این جهان، با مسیح روبرو خواهد شد. پس باید آماده باشیم، زیرا نمی دانیم چه زمانی عمر ما به پایان می رسد. “به زودی” یعنی در هر لحظه ما باید خود را آماده کنیم، زیرا یا با ظهور ناگهانی مسیح مواجه خواهیم شد و یا با ترک این دنیا، او را ملاقات خواهیم کرد!
نویسنده مقاله: مهران پورپشنگ