نقد و بررسی کتاب “رمز داوینچی” (بخش اول)

image_pdfimage_print
نقد و بررسی کتاب "رمز داوینچی" (بخش اول)
نقد و بررسی کتاب “رمز داوینچی” (بخش اول)

دن بروان نویسنده کتاب “رمز داوینچی” مدعی است که کتاب مقدس محصول انسان است و نه خدا. (از دیدگاه او خدایی وجود ندارد). او در صفحه ۲۳۱ کتابش نوشته است که اناجیل چهارگانه (متی، مرقس، لوقا و یوحنا) توسط بت پرست های رومی نوشته شده است.

یک.هیچ گونه سند و مدرکی دال بر دخالت ماموران و کارمندان بت پرست رومی در اناجیل وجود ندارد. در قرن اول میلادی امپراطوری روم مسیحیت را آیین غیرقانونی اعلان کرد. بسیاری از مسیحیان دستگیر، شکنجه و شهید شدند. بنابراین چگونه اناجیل جعلی را منتشر کرد در حالی که اصول اعتقادات مسیحی کاملا با نگرش بت پرستی آنان در تناقض بود.
دو. فرض کنیم رومی ها اناجیل جعلی منتشر کردند، شاهدان هم چنان زنده بودند و محتوای آن را تایید نمی کردند.

سه. اناجیل جعلی مانع نمی شدند تا مسیحیان و مردم به آیین بت پرستی روم وفادار بمانند، زیرا هیچ گونه وجه مشترکی میان اناجیل و آیین بت پرستی وجود نداشت. اناجیل جعل شده توسط روم، می توانست اکثریت مردم را از آیین بت پرستی رومی ها رویگردان سازد. بنابراین حکومت روم هرگز اقدامی نمی کرد که آیین شان در موضع ضعف و نابودی قرار گیرد.

چهار. شواهد تاریخی نشان می دهند که تنها راه حل امپراطوری روم نابودی مسیحیت و حذف آن از صفحه روزگار بود. تلاش و کوشش رومی ها نافرجام ماند.

پنج. چهار. اناجیل خوانندگان را به خشونت، قتل دشمنان مسیحیت، امور غیراخلاقی، پرستش امپراطور روم و بت های معروف آن زمان تشویق و ترغیب نمی کنند. حقیقت و شرارت با هم سازگار نمی شوند. بت پرستان در شهر فیلیپی پولس و سیلاس را به جرم بشارت دستگیر کردند. معترضان گفتند:”چیزهایی را به مردم تعلیم می دهند که بر خلاف قوانین رومی است” (اعمال رسولان فصل ۱۶ آیات ۲۰- ۲۱).

شش. دن بروان می گوید اسناد و مدارکی که صحت ادعای او را تایید می کنند، کاملا نابود شده! بنابراین او چگونه متوجه شده که امپراطوری روم، اناجیل جعلی منتشر کرده است؟

هفت. همفکر او “بارت ارمن” (ملحد آمریکایی) نظر دیگری دارد. او که مخالف سرسخت مسیحیت است، در کتاب خود تحت عنوان”نقل قول های اشتباه از عیسی مسیح” (فصل هفتم) ادعا کرد:”نسخه های کتاب مقدس در قرون دوم و سوم مانند نسخه اصلی شان در قرن اول میلادی بوده اند و تحریف نشده اند. این نسخه ها تصویر درست و دقیقی از قرن اول میلادی ارائه می دهند”. اظهارنظر او این سوال را مطرح می سازد نسخه های قرون دوم و سوم دست نخورده و کامل هستند، چرا در مقایسه با نسخه های قرون بعد و کتاب مقدس کنونی تغییری مشاهده نمی شود؟

 

نویسنده مقاله: مهران پورپشنگ

اشتراک گذاری :

About آشنایی با مسیحیت

کسی‌که همهٔ این چیزها را تصدیق می‌كند، می‌گوید: «آری! من بزودی می‌آیم!» آمین! بیا ای عیسی، ای خداوند! فیض عیسی خداوند با همهٔ شما باد، آمین!

View all posts by آشنایی با مسیحیت →

دیدگاهتان را بنویسید