مسیحیان در خاورمیانه به شهروندان درجه دو تبدیل شده‌اند

image_pdfimage_print
مسیحیان در خاورمیانه به شهروندان درجه دو تبدیل شده‌اند
مسیحیان در خاورمیانه به شهروندان درجه دو تبدیل شده‌اند

ابراز نگرانی اسقف اعظم عراق در مورد وضعیت نگران کننده مسیحیان در خاورمیانه

 تئوفیلوس جورج صلیبا، اسقف اعظم مسیحیان عراق که مقر خدمت او در شهر موصل است اما در حال حاضر در تبعید در بیروت زندگی می‌کند، در مصاحبه‌ای که در ماه ژوئن انجام شده، اما روز جمعه (۸ مرداد / ۲۹ ژوئیه) در نشریات کلیسایی اتریش منتشر شده، خطاب به سیاستمداران اروپایی گفت: «شما هیچ اطلاعی از فرهنگ این مهاجران ندارید.»

تئوفیلوس جورج صلیبا بر این نظر است که «اروپا با خطر جنگ با مسیحیان به همان شکلی که در خاورمیانه جریان دارد، روبروست».

او گفت: کشورهای اروپایی مانند سوئد هیچ اقدامی در مقابله با تهدیدهای افراط‌گرایان در قبال پناهجویان نمی‌کنند.

به گزارش خبرگزاری کلیسای کاتولیک آلمان اسقف اعظم مسیحیان عراق در ادامه سخنانش تاکید کرد که اگر این فرایند ادامه یابد اروپا در ۱۰ سال آینده با “روزهای بسیار سختی” روبرو خواهد بود.

تئوفیلوس جورج صلیبا توضیح داد که در حال حاضر در سوریه “نسل‌کشی” مسیحیان در جریان است.او گفت: مسیحیان در سوریه به شدت تحت‌ تعقیب هستند. داعش آنها را می‌رباید و می‌کشد.

او این اقدامات را تروری برنامه‌ریزی شده خواند و افزود: انجمن‌های مسیحی در دو کشور عراق و سوریه در حال نابودی هستند و نهادهای دولتی این کشورها و سازمان‌های امدادگر بین‌المللی با مسیحیان چون “شهروندان درجه دوم” رفتار می‌کنند.

 اسقف اعظم مسیحیان عراق با انتقاد از رسانه‌های جمعی کشورهای عربی گفت که آنها خاموش هستند و در این باره سخنی نمی‌گویند و اعتراضی هم اگر بشود درباره ضربه‌هایی است که داعش به مسلمانان یا “ایزدی‌ها” وارد می‌سازد.

او گفت: «تنها شمار بسیار کمی می‌دانند که زندگی مسیحیان در عراق و سوریه به کلی به غارت رفته و برای بسیاری از مسیحیان دیگر چیز جز جانشان باقی نمانده است.»

تئوفیلوس جورج صلیبا با اشاره به زندگی مسیحیان پناهجو در لبنان نیز گفت: این مسیحیان زندگی بسیار سختی دارند و دولت این کشور به آنها اجازه فعالیت‌های اقتصادی نمی‌دهد. به همین جهت است که همه پناهجویان مسیحی سوری و عراقی مایل هستند به کشور خود برگردند.

اسقف اعظم مسیحیان عراق در انتهای این مصاحبه گفته است که خاورمیانه احتیاج به صلحی فوری دارد و برقراری صلح در دست آمریکا و روسیه است. این دو کشور اما به نظر می‌رسد هیچ علاقه‌ای به برقراری صلح ندارند و “گمان من این است که دوطرف سعی می‌کنند آتش بحران در منطقه همچنان برافروخته باقی بماند.”

اشتراک گذاری :

About آشنایی با مسیحیت

کسی‌که همهٔ این چیزها را تصدیق می‌كند، می‌گوید: «آری! من بزودی می‌آیم!» آمین! بیا ای عیسی، ای خداوند! فیض عیسی خداوند با همهٔ شما باد، آمین!

View all posts by آشنایی با مسیحیت →

دیدگاهتان را بنویسید