مرد جوان پاکستانی وقتی متوجه شد خواهر ۱۸ ساله اش مسیحی شده و پنهانی با یک مردی مسیحی ازدواج کرده او را به قتل رساند.
اکثر جمعیت پاکستان مسلمان اند اما بعد از هندوها مسیحیان بزرگترین اقلیت این کشور را تشکیل می دهند.
قبل از جدائی از هند، پاکستان دارای جامعه ای با گوناگونی مذهب و فرهنگ بود اما بردباری در مقابل دیگر ادیان و فرهنگ ها رو به کاهش گذاشت و اکنون پاکستان کشوری است که اکثریت مسلمانان آن حاضر به تحمل اقلیت های مذهبی نیستند.
در تازه ترین جنایت بر علیه مسیحیان پاکستانی، مرد جوان پاکستانی وقتی متوجه شد خواهر ۱۸ ساله اش مسیحی شده و پنهانی با مردی مسیحی ازدواج کرده او را به قتل رساند.متهم «مبین راجو» ۲۴ ساله که اهل لاهور پاکستان است پس از قتل خواهرش ازسوی پلیس بازداشت شد.
در این خصوص منابع خبری گفته اند که شواهد نشان می دهد دوستان تندروی عامل جنایت پس از مسیحی شدن و ازدواج پنهانی خواهرش با یک جوان مسیحی مدام او و خانواده اش را مسخره می کردند که همین موضوع باعث عصبانیت مرد جوان شد و سرانجام او را به قتل خواهرش واداشت.
اما نکته عجیب این ماجرا در اینجاست که پدر عامل قتل نیز پسرش را بیگناه دانسته و دخترش را گناهکار اصلی دانسته است، به همین خاطر نیز خواستار آزادی پسرش شده است.
این روزها جهان شاهد جفا بر مسیحیان پاکستان توسط مسلمانان این کشور می باشد. تقریبن هر ساله خبری مبنی بر جنایت بر علیه مسیحیان این کشور در رسانه های جهان منتشر می گردد. یکی از شدیدترین حملات مسلمانان تندرو به اقلیت مسیحی پاکستان در سپتامبر ۲۰۱۳ رخ داد. در اثر بمبگذاری در یک کلیسا در شهر پیشاور در شمال غرب پاکستان دست کم ۸۰ نفر کشته شدند. این حمله سراسر جامعه پاکستان را تکان داد.
اخیرن نیز در مارس ۲۰۱۵ در اثر بمبگذاری های انتحاری در کلیساهای شهر لاهور در شرق کشور ۱۵ نفر جان خود را از دست دادند.
یک چنین کشتارهای جمعی موجب احساس نوعی عدم امنیت در سراسر جامعه پاکستان شده ولی تبعیض هر روزه و آزار و اذیت که غالبن از سوی مسلمانان به اتهام کفرگویی بر ضد مسیحیان صورت می پذیرد، باعث شده که بسیاری از مسیحیان به کشورهای دیگر پناهنده شوند.
“کفرگویی” که به دست آویزی برای مسلمانان برای جرم و جنایت بر ضد مسیحیان پاکستانی بدل شده است، یک قانون حساس در جمهوری اسلامی پاکستان می باشد که ۹۷ درصد نفوس ۱۸۰ میلیونی آن را مسلمانها تشکیل میدهند.
فعالان حقوق بشر خواستار اصلاح قانون “کفرگویی” شده اند که در زمان حکومت دیکتاتور نظامی جنرال ضیاالحق در دهه ۱۹۸۰ تصویب شده است. فعالان میگویند که این قانون در حقیقت به عنوان اهرم فشار بر مسیحیان و بیشتر برای دشمنیها و انتقامگیری مورد استفاده قرار میگیرد.
در ماه نوامبر ۲۰۱۴ مثله کردن دو مسیحی در پنجاب نشان داد که چگونه حتی صرف اتهام کفرگویی، ممکن است برای کشتن مسیحیان پاکستانی کافی باشد.
شایان ذکر است که در سال های اولیه استقلال پاکستان، مسیحیان نقش مهمی در ادغام و یکپارچگی جامعه داشتند، همچنین مسیحیان پاکستان در پیشرفت اجتماعی این کشور بخصوص در زمینه بهداشت و آموزش و پرورش نقش مهمی را ایفا نمودند اما از دهه ۱۹۷۰ که اسلامگرایان تندرو فعالیت خود را تشدید کرده و پیاده کردن برنامه انحصار طلبانه خود را شروع نمودند، نگرش به مسیحیان در این کشور تغییر کرد به گونه ای که پاکستان از کشور لیبرالی که عقاید دیگران را تحمل می کرد، به صورت یک جامعه اسلامی محافظه کاردرآمد که کمترین احترامی برای مذهب و فرهنگ متفاوت دیگران قائل نیست.
منبع : «محبت نیوز»