“خبرگزاری مهر” رسانه وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در نقش بازوی رسانهای نهادهای امنیتی با انتشار خبرهای ناقص و گنگ به پروندهسازی برای نوکیشان مسیحی کمک میکند.
دهم آذرماه سال جاری، خبرگزاری مهر در گزارشی اختصاصی از بازداشت گروهی از مسیحیان به اتهام تلاش برای تسخیر ایران خبر داد. یک هفته از انتشار این خبر گذشته و این خبرگزاری که وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است اخبار تکمیلی در این خصوص را منتشر کرده است.
مهر با انتشار تصویری از چند صلیب، جزوه و کتاب مقدس مدعی شده «از این باند تبشیری وابسته به فرقه مسیحیت صهیونیستی اسنادی بدست آمده که نشان میدهد برای نفوذ در جهان برنامه بلندمدت داشتند» و «این برنامهها ذیل عنوان Vision school صورت گرفته و مرکزیت آن اورشلیم است.»
مهر در پایان نوشته «اخبار تکمیلی در باب کم و کیف فعالیت این باند تبشیری و جزئیات دیگر اسناد و مدارک اکتشافی -پس از بررسی- در آینده ارائه خواهدشد.»
خبرگزاری مهر وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در انتشار این خبر رسالت حرفهای خبررسانی را فدای سیاست دستگاههای امنیتی کرده است. این رسانه با زیرپا گذاشتن اصول مهم و عناصر حتمی خبر از جمله زمان و مکان وقوع خبر، بازداشت این گروه مسیحی را بسان پلاکاردی برای القای رعب و وحشت رسانه ای کرده بی آنکه توجه کند انتشار اخبار بیکیفیت و جهت دار آنهم با نسخهی امنیتیها نتیجهای جز زیر سوال رفتن توانایی آن خبرگزاری در ارائه اخبار و گزارش دقیق به خواننده ندارد.
در واقع خبرگزاری مهر با انتشار تصویری از موبایل، فلشهای حافظه، چند صلیب و کتاب مقدس نقش بازوی رسانهای نهادهای امنیتی را به عهده گرفته و با انتشار خبرهای ناقص و گنگ به پروندهسازی برای نوکیشان مسیحی کمک میکند.
یک هفته از ادعای بازداشت گروهی از نوکیشان مسیحی گذشته است. هیچ خبری از تعداد، اسامی بازداشتیها و محل بازداشتها نیست. رفتاری که بیشتر از آنکه یادآور اجرای عدالت باشد فیلمهای متعلق به عملکرد ک.گ.ب در شوروی و پلیس گشتاپو در آلمان را در ذهن ایجاد میکند.
سرویسهای امنیتی جمهوری اسلامی عادت دارند برای نشان دادن اهمیت کارشان بزرگنمایی و اغراق کنند. رقابت سخت بین نهادهای موازی اطلاعاتی برای رسیدن به بودجه بیشتر آنهم در شرایطی که بودجه در شرایط تحریم بسیار کم است، بیشتر از این هم خواهد شد.
این نهادها در گذشته هم با چنین روشهایی بازارگرمی کردند. کم نیستند پروندههای متعلق به دگراندیشان دینی و فعالین سیاسی و اجتماعی که بدون انتشار هیچ مدرکی فقط با کمک خبرهایی که در رسانههای وابسته به حکومت منتشر شد، پرونده تکمیل و در نهایت با یک مصاحبه تلویزیونی و در حقیقت «اعترافگیری» قوه قضاییه احکام آنها را صادر میکند.
بنابراین در شرایطی که استقلال رسانه تا این حد زیر سوال است، هرگز نباید توقع داشت نهادهای امنیتی نه در این پرونده بلکه در بقیه موارد نیز شفاف عمل کند.
زیر سایه همین پنهانکاریها در ماههای اخیر چندین فعال محیط زیست و جمعیت شناس را هم بازداشت کردند که اتفاقن آنها نیز از اتباع خارجی و دو تابعیتی هستند.
در آستانه کریسمس انتشار این خبرها برای فشار به کلیساهای خانگی که قصد برگزاری مراسم دعا و نیایش را دارند، سابقه دار است